Донација од стране Министарства за заштиту животне средине

форд Н3

ЈП "3.Септембар" је данас од Министарства за заштиту животне средине Републике Србије, добило као доанацију возило FORD N3, аутосмећар од 18 кубика (16+2), чија је вредност 24 мил.динара и значајно ће олакшати прикупљање и одвоз отпада са територије општине Нова Варош.

Предузеће у свом возном парку, за поверену услугу прикупљања и одвоза отпада са територије општине Нова Варош, има на располагању две аутосмећарке од 16 кубика, једну аутосмећарку од 7 кубика и једно возило које смо добили на коришћење од колега из Градске чистоће Београд. Просечна старост наших аутосмећарки је 12 година, те ће нам ново возило значајно утицати на смањење трошкова одржавања, што није мала ставка.

Ново возило нам је од великог значаја у прикупљању и депоновању све већих количина отпада са територије општине, имајући у виду проширење обухвата на 85-90 % територије општине Нова Варош, као и експанзије у Туристичкој зони Златара.

Користимо прилику да изразимо захвалност Министарству за заштиту животне средине Републике Србије, на овој вредној и значајној донацији.