Мој рачун

„Мој рачун“ је секција на сајту ЈП „3.СЕПТЕМБАР“  преко које можете проверити стање свог рачуна. 

Поред основних информација о уплатама и задужењима могу се видети и информације о тужбама уколико их има у оквиру дела спорни салдо. Уплате се извршавају на текући рачун број: 205-46128- 26 Комерцијална банка или 160-183356- 95 Банка Интеса.

Да бисте извршили претрагу, потребно је да на свом рачуну пронађете шифру. Шифра је увек број од шест или седам бројева и непромењива је. Затим је потребно да приступите сервису на коме се налазе подаци о Вашим уплатама. За објашњење како да пронађете шифру Вашег рачуна, кликните на слику рачуна испод, а за проверу стања Вашег рачуна кликните овде или испод на слику за претрагу:

Мој рачун Pretraga

НАПОМЕНА: На приказу можете да видите само прокњижене, важеће уплате. На дну секције видећете датум и време ажурирања стања, тако да увек можете знати да ли је Ваша уплата у оквиру датог стања. Систем приказује само неплаћене активне тужбе у заједничком збирну у оквиру дела спорни салдо. Систему је потребно до два дана да ажурира уплате. У случају да се Ваша уплата не види на листингу после упита и након два дана  од уплате обратите се управи ЈП „3.СЕПТЕМБАР“ у Улици КАРАЂОРЂЕВА 114, за додатне информације или окрените број телефона 033/62-840 у времену од 07-14.30h сваког радног дана.